ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 18/03/2020

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων («Πολιτική Προστασίας») εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο η

Ν.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ-Π.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ εν συντομία « GA-GROUP », συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών και των συνδεδεμένων επιχειρήσεων της (συλλογικά αναφερόμενων ως « GA-GROUP »), σε συμμόρφωση με την κείμενη νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων, χειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα που εσείς παρέχετε σε ιστοσελίδες που ελέγχονται από την GA-GROUP και παρέχουν σύνδεση (link) με την παρούσα Πολιτική Προστασίας (συλλογικά αναφερόμενων ως «Ιστοσελίδα(-ες) της Ν.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ-Π.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ »). Η παρούσα Πολιτική Προστασίας περιγράφει επίσης τη συλλογή συγκεκριμένου τύπου πληροφοριών στις Ιστοσελίδες της GA-GROUP .

(Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να ενημερωθείτε σχετικά και απευθείας σχετικά με το θεσμικό πλαίσιο της προστασίας των προσωπικών δεδομένων στην Ελλάδα - Ευρώπη, καθώς επίσης και σχετικές αποφάσεις και γνωμοδοτήσεις, ετήσιες εκθέσεις πεπραγμένων και δελτία Τύπου της Αρχής  https://www.dpa.gr/ .)

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας δεν εφαρμόζεται σε προσωπικά δεδομένα που παρέχονται εκτός διαδικτύου, ή σε ιστοσελίδες της GA-GROUP που δεν συνδέονται με την παρούσα Πολιτική Προστασίας, ή σε ιστοσελίδες τρίτων με τις οποίες συνδέονται οι Ιστοσελίδες της GA-GROUP . Η χρήση των Ιστοσελίδων της GA-GROUP που συνδέονται με την παρούσα Πολιτική Προστασίας υπόκειται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας και στους Όρους Χρήσης.

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Προστασίας πριν χρησιμοποιήσετε τις Ιστοσελίδες της GA-GROUP ή πριν μας χορηγήσετε προσωπικά σας δεδομένα.

Προσωπικά δεδομένα» νοούνται τα δεδομένα που σας προσδιορίζουν, ή που εύλογα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό σας, και τα οποία υποβάλλονται ή/και συλλέγονται από τις Ιστοσελίδες της GA-GROUP και τηρούνται από την GA-GROUP σε προσβάσιμη μορφή. Για παράδειγμα, προσωπικά δεδομένα αποτελούν το όνομά σας, η ταχυδρομική σας διεύθυνση, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση και ο αριθμός τηλεφώνου σας.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ Η GA-GROUP ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;

 

Προσωπικά Δεδομένα που εσείς υποβάλλετε: Η GA-GROUP  συλλέγει προσωπικά δεδομένα που εσείς εισάγετε σε σχετικά πεδία δεδομένων των Ιστοσελίδων της GA-GROUP .

Για παράδειγμα μπορείτε να υποβάλλετε το όνομά σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ή/και άλλα δεδομένα, προκειμένου να λάβετε πληροφορίες για διάφορα θέματα, να εγγραφείτε σε προγράμματα της GA-GROUP , να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της GA-GROUP , ή να απαντήσετε σε έρευνες της GA-GROUP . Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, δεν θα πρέπει να παρέχετε στην GA-GROUP  δεδομένα τα οποία δεν ζητούνται ειδικά.

Παθητική Συλλογή Άλλων Τεχνικών Δεδομένων και Δεδομένων Διαδικτύου:Οι Ιστοσελίδες της GA-GROUP ενδέχεται να συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας στις Ιστοσελίδες της GA-GROUP , χωρίς εσείς να προβαίνετε σε κάποια ενέργεια για την υποβολή των πληροφοριών αυτών. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, τον τύπο και τη γλώσσα του προγράμματος περιήγησής σας, το λειτουργικό σας σύστημα, την διεύθυνσή σας IP (Internet Protocol), τις διευθύνσεις URL των ιστοτόπων που επισκεφθήκατε πριν και μετά την επίσκεψη στην Ιστοσελίδα της GA-GROUP , την διαδικτυακή αναζήτηση που σας οδήγησε στην Ιστοσελίδα της GA-GROUP , ιστοσελίδες και διαφημίσεις που είδατε και συνδέσεις που επιλέξατε στο εσωτερικό της Ιστοσελίδας της GA-GROUP . Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να συλλεχθούν με τη χρήση διαφόρων τεχνολογιών, όπως τα cookies, τα Internet Tags και τα webbeacons. Επίσης, το πρόγραμμα περιήγησής σας στο διαδίκτυο μεταδίδει αυτόματα στις Ιστοσελίδες της GA-GROUP μερικές από αυτές τις πληροφορίες, όπως η διεύθυνση URL της ιστοσελίδας που μόλις επισκεφθήκατε, και η έκδοση του προγράμματος περιήγησης με το οποίο λειτουργεί ο υπολογιστής σας.

ΣΥΛΛΕΓΕΙ Η GA-GROUP "ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ" ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

 

Με τη συγκατάθεση σας και μόνο, η GA-GROUP συλλέγει, μέσω κάποιων Ιστοσελίδων της GA-GROUP , προσωπικά δεδομένα, που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «ευαίσθητα», σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως δεδομένα σχετικά με την υγεία. Η GA-GROUP έχει λάβει και θα συνεχίσει να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα, όπως απαιτείται από την εφαρμοστέα νομοθεσία για την νόμιμη επεξεργασία των δεδομένων αυτών. Με την παροχή σε εμάς ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην GA-GROUP για τη συλλογή, διαβίβαση, αποθήκευση και επεξεργασία τους.

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η GA-GROUP ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μου ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

 

Η παροχή των προσωπικών σας δεδομένων στην GA-GROUP είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση των όρων της σύμβασης που έχετε συνάψει με την GA-GROUP , προκειμένου να σας παρέχουμε ένα προϊόν  που έχετε ζητήσει ή για λόγους συμμόρφωσης με τους τοπικούς νόμους της ΕΕ, όπως είναι οι νόμοι που αφορούν την ασφάλεια των προϊόντων. Σε περίπτωση που δεν μας παρέχετε αυτά τα προσωπικά δεδομένα, η GA-GROUP δεν θα μπορέσει να σας παράσχει το προϊόν που έχετε ζητήσει.

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η GA-GROUP ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙΧΑ;

Η GA-GROUP θα χρησιμοποιήσει προσωπικά δεδομένα που εσείς παρέχετε μέσω των Ιστοσελίδων της GA-GROUP , προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις σας και να σας παρέχει αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για άλλους πρόσφορους επαγγελματικούς σκοπούς, όπως, για να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να λαμβάνετε ενημερώσεις αναφορικά με προϊόντα ή υπηρεσίες της GA-GROUP , για να συμμετέχετε σε έρευνες σχετικά με προϊόντα μας, ή για να σας ειδοποιούμε για ειδικές προσφορές.

ΘΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙ Η GA-GROUP ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙΧΑ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ GA-GROUP , ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Η GA-GROUP ενδέχεται να συσχετίσει τα προσωπικά δεδομένα που ένας πελάτης παρείχε σε μία Ιστοσελίδα της GA-GROUP , με τα προσωπικά δεδομένα που ο ίδιος πελάτης παρείχε σε μία άλλη Ιστοσελίδα της GA-GROUP ή άλλο μέσο με όποια μορφή .

Η GA-GROUP ενδέχεται να συσχετίσει προσωπικά δεδομένα που της παρ είχατε στο διαδίκτυο με δεδομένα που διατηρεί εκτός διαδικτύου.

Η GA-GROUP ενδέχεται να συσχετίσει προσωπικά δεδομένα που της παρ είχατε εσείς απευθείας, με δεδομένα που της παρείχαν τρίτοι. Ο ως άνω συσχετισμός και διασύνδεση γίνεται πάντοτε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Χρησιμοποιούμε τα συγκεντρωτικά αυτά στοιχεία προκειμένου να μας βοηθήσουν στην καλύτερη σχεδίαση των Ιστοσελίδων και των προϊόντων της GA-GROUP , στην επικοινωνία μας μαζί σας, προωθητικών δραστηριοτήτων μας και στην διευκόλυνση άλλων επιχειρηματικών λειτουργιών.

 

ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΩ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Η GA-GROUP ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ;

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να περιορίσετε την ποσότητα και το είδος των προσωπικών δεδομένων που η GA-GROUP λαμβάνει σχετικά με εσάς, επιλέγοντας να μην εισάγετε προσωπικά σας δεδομένα σε φόρμες ή πεδία δεδομένων στις Ιστοσελίδες της GA-GROUP . Μερικές από τις διαδικτυακές μας υπηρεσίες μπορούν να σας παρασχεθούν μόνο εάν μας παράσχετε τα αντίστοιχα προσωπικά σας δεδομένα. Άλλα τμήματα των Ιστοσελίδων της GA-GROUP ενδέχεται να σας ρωτήσουν εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε στην λίστα επαφών μας για προσφορές, προωθητικό υλικό και επιπρόσθετες υπηρεσίες που ίσως σας ενδιαφέρουν.

ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ Η GA-GROUP ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ;

Η GA-GROUP δεν πωλεί ή εκχωρεί προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, παρά μόνο σε περίπτωση μεταβίβασης γραμμής προϊόντος ή κλάδου ή στο πλαίσιο ενός προγράμματος προώθησης, εφόσον τούτο επιτρέπεται από την κείμενη νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων και υπό τους όρους αυτής.

Η GA-GROUP ενδέχεται να κοινοποιήσει προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, με τους οποίους η GA-GROUP προωθεί ένα προϊόν ή μία υπηρεσία ή διεξάγει μαζί τους ένα πρόγραμμα ή μία δραστηριότητα. Πρακτική της GA-GROUP είναι, εάν κάνετε εγγραφή για ένα πρόγραμμα το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με άλλη εταιρεία, να σας ενημερώσει ότι ενδέχεται να απαιτηθεί πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.

H GA-GROUP μπορεί επίσης να μοιράζεται προσωπικά σας δεδομένα με προμηθευτές, με τους οποίους η GA-GROUP έχει συμβληθεί για την πραγματοποίηση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της. Εάν η GA-GROUP παρέχει προσωπικά σας δεδομένα σε προμηθευτές που την συνδράμουν στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, πρακτική της GA-GROUP είναι να απαιτεί από τους προμηθευτές να διατηρήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα εμπιστευτικά, και να τα χρησιμοποιούν μόνο για δραστηριότητες της GA-GROUP .

Η GA-GROUP ενδέχεται να κοινοποιήσει προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, σε περίπτωση μεταβίβασης γραμμής προϊόντος ή κλάδου, έτσι ώστε ο αγοραστής να συνεχίσει να σας παρέχει πληροφορίες και υπηρεσίες.

Η GA-GROUP διατηρεί το δικαίωμα να αποκαλύψει τα προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να απαντήσει σε νόμιμα αιτήματα παροχής πληροφοριών δημοσίων αρχών, ή όταν απαιτείται από το νόμο.

 

ΠΟΙΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ GA-GROUP ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

 

Ένας περιορισμένος αριθμός υπαλλήλων της GA-GROUP μπορεί να έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα. Εκπαιδεύουμε τους εργαζομένους μας σχετικά με τη σημασία της προστασίας της ιδιωτικής ζωής και με το πώς να χειρίζονται και διαχειρίζονται κατάλληλα, νόμιμα και με ασφάλεια, τα δεδομένα των πελατών.

ΠΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ Η GA-GROUP ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Πρακτική της GA-GROUP είναι να προστατεύει κάθε Ιστοσελίδα της GA-GROUP που συλλέγει προσωπικά δεδομένα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που μεταδίδονται μέσω του διαδικτύου.

Σας προτρέπουμε να είσαστε προσεκτικοί κατά την διαβίβαση προσωπικών σας δεδομένων μέσω του διαδικτύου, ειδικά δε προσωπικών δεδομένων που σχετίζονται με την υγεία σας. Η GA-GROUP δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, δεν θα αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Συνεπώς, όταν υποβάλετε προσωπικά δεδομένα σε Ιστοσελίδες της GA-GROUP , θα πρέπει να σταθμίζετε τόσο τα οφέλη όσο και τους κινδύνους.

Επιπροσθέτως, οι Ιστοσελίδες της GA-GROUP που καλύπτονται από την παρούσα Πολιτική Προστασίας θα προβάλλουν προειδοποίηση κάθε φορά που συνδέεστε με ιστοσελίδα, η οποία δεν ελέγχεται από την GA-GROUP ή υπόκειται στην Πολιτική Προστασίας της GA-GROUP . Θα πρέπει να ελέγξετε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων των ιστοσελίδων των τρίτων αυτών προσώπων, πριν υποβάλετε προσωπικά σας δεδομένα.

ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ Η GA-GROUP ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ;

 

Διεθνείς Διαβιβάσεις: Η GA-GROUP αποθηκεύει δεδομένα σε ασφαλείς διακομιστές σε διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι οι πληροφορίες που παρέχετε σε μας, ή που αποκτούμε ως αποτέλεσμα της χρήσης των Ιστοσελίδων της GA-GROUP , μπορεί να διαβιβαστούν εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου («ΕΟΧ») σε τρίτες χώρες οι οποίες δεν προσφέρουν το ίδιο επίπεδο προστασίας με αυτό που απαιτείται από την Ε.Ε. Για τη διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων θα προβούμε σε τέτοιες διαβιβάσεις μόνο βάσει (i) απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που το επιτρέπει ή (ii) Τυποποιημένων Συμβατικών Ρητρών που έχουν εγκριθεί από την Ε.Ε. Σημειωτέον ότι η GA-GROUP έχει συνάψει συμφωνίες διαβίβασης δεδομένων με βάση τις Τυποποιημένες Συμβατικές Ρήτρες της Ε.Ε για τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων από τον ΕΟΧ σε τρίτες χώρες συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Για να σας επιτραπεί η πρόσβαση ή για να λάβετε αντίγραφο των Τυποποιημένων Συμβατικών ρητρών της Ε.Ε. που χρησιμοποιούμε για την εξαγωγή των προσωπικών σας δεδομένων από τον ΕΟΧ, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) για την Ε.Ε.

Με τη χρήση και συμμετοχή σε οποιεσδήποτε Ιστοσελίδες της GA-GROUP , ή με την παροχή σε εμάς δεδομένων σας, παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για αυτή τη συλλογή, διαβίβαση, αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων και σε αυτές τις χώρες.

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

 

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο διάστημα απαιτείται για την παροχή προς εσάς (i)  του προϊόντος της GA-GROUP που έχετε ζητήσει ή ακόμα και (ii) της πρόσβασης στους διαδικτυακούς τόπους και τις υπηρεσίες μας. Εναλλακτικά τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο διάστημα απαιτείται για να ανταποκριθούμε στα ερωτήματα και τις ανησυχίες σας ή σύμφωνα με οποιεσδήποτε νομικές απαιτήσεις. Για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική υπηρεσία φροντίδας πελατών ή το γραφείο του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) για την Ε.Ε χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία.

 

 

ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η GA-GROUP ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΊΚΩΝ;

 

H GA-GROUP δεν συλλέγει ούτε χρησιμοποιεί εν γνώσει της, στις Ιστοσελίδες της GA-GROUP , προσωπικά δεδομένα ανηλίκων (ανήλικοι νοούνται όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους). Δεν επιτρέπουμε εν γνώσει μας σε ανηλίκους να παραγγέλνουν προϊόντα μας, να επικοινωνούν με εμάς ή να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε από τις διαδικτυακές υπηρεσίες μας.

Εάν είσαστε γονέας και περιήλθε στην αντίληψη σας ότι το παιδί σας, μας παρείχε πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα συνεργαστούμε μαζί σας για την επίλυση του ζητήματος αυτού.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ GA-GROUP ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ "COOKIES" ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ;

 

To "cookie" είναι ένα αρχείο, που ο διακομιστής μας μπορεί να στείλει στον υπολογιστή σας, όταν εισέλθετε σε μία Ιστοσελίδα της GA-GROUP . Αυτό το αρχείο αποθηκεύεται στη συνέχεια στον υπολογιστή σας. Αφού έχετε εισάγει προσωπικά δεδομένα σε μια φόρμα ή σε ένα πεδίο δεδομένων σε ιστοσελίδα της GA-GROUP , η GA-GROUP μπορεί να χρησιμοποιεί cookies και ορισμένες άλλες τεχνολογίες, για να  επιτρέψει σε αυτόν τον ιστότοπο να «θυμάται» τις προσωπικές σας προτιμήσεις, όπως τμήματα του ιστοτόπου που επισκέπτεστε συχνά και, αν το επιλέξετε, το όνομα χρήστη σας.

Οι τεχνολογίες παθητικής συλλογής πληροφοριών μπορούν να διευκολύνουν τη χρήση των Ιστοσελίδων της GA-GROUP , επιτρέποντας στην GA-GROUP να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες, προσαρμόζοντας τις ιστοσελίδες στις προτιμήσεις του καταναλωτή, συγκεντρώνοντας στατιστικά στοιχεία, αναλύοντας τάσεις και γενικότερα να διαχειρίζεται και να βελτιώνει τις Ιστοσελίδες της GA-GROUP . Ορισμένες λειτουργίες των Ιστοσελίδων της GA-GROUP ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες χωρίς τη χρήση τεχνολογιών παθητικής συλλογής πληροφοριών.

 

ΤΙ ΤΥΠΟΥΣ COOKIES ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ GA-GROUP ;

 

Οι Ιστοσελίδες της GA-GROUP ίσως χρησιμοποιούν "session" cookies. Τα session cookies είναι προσωρινά bit πληροφοριών που διαγράφονται, μόλις κλείσετε το παράθυρο του browser σας, ή απενεργοποιήσετε αλλιώς τον υπολογιστή σας. Τα session cookies χρησιμοποιούνται, για παράδειγμα, προκειμένου να βελτιωθεί η πλοήγηση στις ιστοσελίδες μας, να αποκλειστεί η παροχή πληροφοριών από επισκέπτες όταν αυτό δεν επιτρέπεται (η τοποθεσία «θυμάται» π.χ. προηγούμενες καταχωρήσεις ηλικίας ή χώρας προέλευσης που ήταν εκτός των καθορισμένων παραμέτρων και παρεμποδίζει μεταγενέστερες αλλαγές) και να συλλέγουν συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία.

Οι Ιστοσελίδες της GA-GROUP ενδέχεται να χρησιμοποιούν "persistent" cookies. Τα persistent cookies είναι πιο μόνιμα bit πληροφοριών, που τοποθετούνται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και παραμένουν εκεί, εκτός και εάν τα διαγράψετε. Τα persistent cookies αποθηκεύουν πληροφορίες στον υπολογιστή σας για διάφορους σκοπούς, όπως για να ανακτηθούν ορισμένες πληροφορίες που έχετε χορηγήσει στο παρελθόν (π.χ., κωδικούς πρόσβασης), για να διευκολυνθεί ο προσδιορισμός των περιοχών του ιστοτόπου που οι επισκέπτες βρίσκουν πιο χρήσιμες, και η διαρκής προσαρμογή της ιστοσελίδας με βάση τις προτιμήσεις σας. Τα persistent cookies που τοποθετούνται από αυτή την ιστοσελίδα στον υπολογιστή σας, μπορεί να περιέχουν προσωπικά ταυτοποιήσιμες πληροφορίες, αλλά μόνο εάν έχετε εγγραφεί ή με άλλο τρόπο συναινέσει στη διατήρηση προσωπικά ταυτοποιήσιμων πληροφοριών που έχετε χορηγήσει μέσω του ιστοτόπου. Σε διαφορετική περίπτωση ο διακομιστής της ιστοσελίδας μας γνωρίζει μόνο ότι ένας, μη δυνάμενος να ταυτοποιηθεί, επισκέπτης με τα δικά σας cookies σας έχει επιστρέψει στον ιστότοπο.

 

ΤΙ ΤΥΠΟΥΣ COOKIES ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ GA-GROUP ;

 

Οι Ιστοσελίδες της GA-GROUP ίσως χρησιμοποιούν "session" cookies. Τα session cookies είναι προσωρινά bit πληροφοριών που διαγράφονται, μόλις κλείσετε το παράθυρο του browser σας, ή απενεργοποιήσετε αλλιώς τον υπολογιστή σας. Τα session cookies χρησιμοποιούνται, για παράδειγμα, προκειμένου να βελτιωθεί η πλοήγηση στις ιστοσελίδες μας, να αποκλειστεί η παροχή πληροφοριών από επισκέπτες όταν αυτό δεν επιτρέπεται (η τοποθεσία «θυμάται» π.χ. προηγούμενες καταχωρήσεις ηλικίας ή χώρας προέλευσης που ήταν εκτός των καθορισμένων παραμέτρων και παρεμποδίζει μεταγενέστερες αλλαγές) και να συλλέγουν συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία.

Οι Ιστοσελίδες της GA-GROUP ενδέχεται να χρησιμοποιούν "persistent" cookies. Τα persistent cookies είναι πιο μόνιμα bit πληροφοριών, που τοποθετούνται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και παραμένουν εκεί, εκτός και εάν τα διαγράψετε. Τα persistent cookies αποθηκεύουν πληροφορίες στον υπολογιστή σας για διάφορους σκοπούς, όπως για να ανακτηθούν ορισμένες πληροφορίες που έχετε χορηγήσει στο παρελθόν (π.χ., κωδικούς πρόσβασης), για να διευκολυνθεί ο προσδιορισμός των περιοχών του ιστοτόπου που οι επισκέπτες βρίσκουν πιο χρήσιμες, και η διαρκής προσαρμογή της ιστοσελίδας με βάση τις προτιμήσεις σας. Τα persistent cookies που τοποθετούνται από αυτή την ιστοσελίδα στον υπολογιστή σας, μπορεί να περιέχουν προσωπικά ταυτοποιήσιμες πληροφορίες, αλλά μόνο εάν έχετε εγγραφεί ή με άλλο τρόπο συναινέσει στη διατήρηση προσωπικά ταυτοποιήσιμων πληροφοριών που έχετε χορηγήσει μέσω του ιστοτόπου. Σε διαφορετική περίπτωση ο διακομιστής της ιστοσελίδας μας γνωρίζει μόνο ότι ένας, μη δυνάμενος να ταυτοποιηθεί, επισκέπτης με τα δικά σας cookies σας έχει επιστρέψει στον ιστότοπο.

Οι Ιστοσελίδες της GA-GROUP ενδέχεται να χρησιμοποιούν "web beacons" (που είναι επίσης γνωστά και ως internet tags, single pixel GIFs, clear GIF και invisible GIFs). To web beacon είναι ένα μικρό γραφικό σε μια ιστοσελίδα, ή σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που χρησιμοποιείται για να εντοπίσει σελίδες που έχετε δει, ή μηνύματα που έχετε ανοίξει. Τα web beacons αναφέρουν στο διακομιστή του ιστότοπου πληροφορίες, όπως η διεύθυνση IP και το πρόγραμμα περιήγησης που σχετίζονται με τον τύπο του υπολογιστή του επισκέπτη. Τα web beacons μπορεί να βρίσκονται σε ηλεκτρονικές διαφημίσεις που φέρνουν χρήστες στον ιστότοπο μας και σε διαφορετικές σελίδες του ιστότοπού μας. Τα web beacons μας παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το πόσες φορές μια σελίδα ανοίγει και ποιες πληροφορίες αναζητήθηκαν.

ΠΟΙΑ είναι ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

 

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία στα δικαιώματά σας περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:

Το δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής τυχόν λανθασμένων ή ελλιπών προσωπικών δεδομένων που τηρεί η GA-GROUP σχετικά με εσάς. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τη σχετική επιθυμία σας, επικοινωνώντας μαζί μας με έναν από τους κατωτέρω αναφερόμενους τρόπους. Για λόγους αρχείου, θα διατηρήσουμε ορισμένα από τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλατε σε σχέση με κάποια εμπορική συναλλαγή

Το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που τηρεί η GA-GROUP σχετικά με εσάς

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για νόμιμους λόγους

Το δικαίωμα της μη υπαγωγής σε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων που αποσκοπεί στην αξιολόγηση ορισμένων προσωπικών πτυχών σχετικά με εσάς, όπως αναλύσεις με βάση τη συμπεριφορά. Αν αναφέρεται ότι χρησιμοποιούνται «cookies» για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξετε στα σχετικά πεδία. Σε περίπτωση που έχετε παράσχει τα προσωπικά σας δεδομένα με τη συγκατάθεσή σας ή στο πλαίσιο μιας σύμβασης, το δικαίωμα στη φορητότητα αυτών των προσωπικών δεδομένων, προκειμένου να τα επιστρέψουμε σε εσάς ή αν αυτό είναι τεχνικά εφικτό για μας, να τα διαβιβάσουμε σε άλλη εταιρεία.

Το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην εθνική εποπτική αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης σας προς την GA-GROUP για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων χωρίς να ζημιωθείτε, σε περίπτωση που έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας στην GA-GROUP για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ GA-GROUP των COOKIES ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ;

 

Μπορείτε να επιλέξετε την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της χρήσης cookies και άλλων συναφών τεχνολογιών στις Ιστοσελίδες της GA-GROUP .

Το πώς ακριβώς αυτές οι επιλογές θα παρουσιάζονται σε εσάς και η διαδικασία για την πραγματοποίηση τους μπορεί να διαφέρουν από ιστότοπο σε ιστότοπο.

Σε ορισμένους Ιστότοπους της GA-GROUP , μπορεί να σας ζητηθεί να συναινέσετε ρητά στη χρήση cookies ή / και άλλων συναφών τεχνολογιών στον εν λόγω ιστότοπο. Τα cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου και για την παροχή των υπηρεσιών που έχετε ζητήσει, θα συνεχίσουν να λειτουργούν ανεξάρτητα από το αν έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας. Οι άλλοι τύποι cookies και συναφών τεχνολογιών θα απενεργοποιηθούν μέχρι να παράσχετε τη ρητή συγκατάθεση σας. Ως αποτέλεσμα, η λειτουργικότητα του ιστότοπου μπορεί να μειωθεί έως ότου επιλέξετε να παράσχετε τη ρητή συγκατάθεση σας.

Σε ορισμένους Ιστότοπους της GA-GROUP , ενδέχεται να σας τίθενται ερωτήσεις ή πεδία προτιμήσεων, που θα σας επιτρέπουν να δηλώσετε ότι δεν θέλετε ο συγκεκριμένος ιστότοπος να χρησιμοποιεί cookies, ή άλλες συναφείς τεχνολογίες που δεν είναι αναγκαίες για τη λειτουργία του ιστότοπου.

Εάν επιλέξετε να ασκήσετε αυτή την επιλογή, η λειτουργικότητα του ιστότοπου μπορεί κατ’ αποτέλεσμα να μειωθεί.

Ορισμένα προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο σας επιτρέπουν να περιορίσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies και άλλων συναφών τεχνολογιών. Παρακαλούμε να ανατρέξετε στις πληροφορίες που παρέχονται από το πρόγραμμα περιήγησης σας για οδηγίες σχετικά με το πώς να το κάνετε αυτό (συνήθως βρίσκονται στο μενού "Βοήθεια").

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ GA-GROUP ;

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση, την τροποποίηση, ή τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που μας έχετε χορηγήσει ή εάν επιθυμείτε να εξαιρεθείτε από μελλοντικές επικοινωνίες από επιχείρηση της GA-GROUP , ή από ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα της GA-GROUP , παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, επιλέγοντας το σύνδεσμο «Επικοινωνία» στην ιστοσελίδα που έχετε επισκεφθεί. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση:

Υπόψη: Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο dpo@ga-group.gr.

Σε κάθε επικοινωνία σας με την GA-GROUP παρακαλούμε να περιλαμβάνετε την ηλεκτρονική διεύθυνση που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή σας (εφόσον συντρέχει τέτοια περίπτωση), την διεύθυνση της Ιστοσελίδας της GA-GROUP ή το συγκεκριμένο πρόγραμμα της GA-GROUP στον/ην οποίο/α παρείχατε τα προσωπικά σας δεδομένα (π.χ. GA-GROUP.GR κλπ.) και αναλυτική επεξήγηση του αιτήματός σας.

Εάν επιθυμείτε να διαγραφούν, τροποποιηθούν ή διορθωθούν προσωπικά σας δεδομένα και επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παράκληση να αναφέρετε ως θέμα του e-mail σας: «Αίτημα Διαγραφής» ή «Αίτημα Τροποποίησης/Διόρθωσης», ανάλογα με την περίπτωση. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να απαντήσουμε εγκαίρως.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ Η GA-GROUP ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ;

 

Με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων σας που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία, η GA-GROUP διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί κατά περιόδους και χωρίς προειδοποίηση, την παρούσα Πολιτική Προστασίας, προκειμένου να ανταποκρίνεται σε τεχνολογικές εξελίξεις, νομικές ή ρυθμιστικές αλλαγές, και την ορθή επιχειρηματική πρακτική.

Εάν η GA-GROUP αλλάξει τις πρακτικές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, μία αναθεωρημένη έκδοση της παρούσας Πολιτικής Προστασίας θα ενσωματώσει αυτές τις αλλαγές, και θα σας ενημερώσουμε για τις εν λόγω αλλαγές αναθεωρώντας την ημερομηνία ισχύος που αναφέρεται στην αρχή της παρούσας Πολιτικής Προστασίας.

 

Σας ευχαριστούμε.